Tapas Workshop

“Beleef een gezellig en creatief dagdeel in Spaanse sferen. Ervaar het om in de Spaanse keuken te staan en geniet daarna van de heerlijke hapjes die u zelf heeft gemaakt.”

Wij verzorgen originele Tapas voor elke gelegenheid. Met onze smaakvolle Tapas kunt u kennis maken met het goede uit Spanje. De heerlijke Tapas en Spaanse sferen zullen zorgen voor een onvergetelijk feest waar men nog lang over zal napraten.

De workshop zal onder leiding staan van onze Spanje-specialist José. José is afkomstig uit Madrid en heeft zo veel feeling met de Spaanse Tapas. Met echte zuidelijke passie geeft hij u het gevoel dat u in Spanje bent en gaat u ook echt houden van het Spaanse eten.

Wij zullen deze workshop starten met een welkomstdrankje om helemaal in de juiste sferen te komen. Dit zal gevolgd worden door een introductie over de herkomst van de Tapas en een kennismaking met de Spaanse keuken.

Na deze introductie zullen we starten met het bereiden van de Spaanse lekkernijen. Er wordt dan gezamenlijk Tapas gemaakt in huiselijke sfeer. U zult diverse Tapas maken, zoals vis, vlees en vegetarische hapjes. Tijdens de workshop zal er heerlijke Spaanse wijn geschonken worden. Uiteindelijk is het eindresultaat een overheerlijke tafel vol met originele Spaanse Tapas.

Het arrangement zal worden afgesloten met een ‘grand dessert’, bestaande uit vers fruit, chocolade en slagroom.

Voorbeeldprogramma:
14.00 uur Welkomstwoord & Introductie
14.30 uur Het maken van de Tapas
17.00 uur Start van de Grand Dessert
17.30 uur Afronding van de Tapas Workshop

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de Tapas Workshop

Specificatie

Aantal personen:
Minimaal 10 personen; maximaal 40 personen

Gewenste datum:
Het gehele jaar door

Locaties:
Dor het gehele land. Wij kunnen u wijzen op mooie en leuke locaties.

Activiteit:
Inclusief instructeurs en materialen

Prijs:
Vanaf € 39,50 exclusief 21% BTW.
Minimaal 10 betalende deelnemers.