Pirates Feest

Pirates of the Caribbean Feest: “Kies samen met uw collega’s het ruime sop met het Pirates of the Caribbean themafeest van Flair Events!” 

Het themafeest Pirates of de Caribbean is een feest met meeslepende avonturen vol spanning en sensatie. De feestlocatie van dit themafeest wordt dan ook geheel omgetoverd in de sfeer van Pirates of de Caribbean, want op deze spannende feestavond mag er natuurlijk aan niets ontbreken!

Bij binnenkomst wordt u welkom geheten door onze piraten. Uw ontvangst kan uitgebreid worden door dé (Nederlandse) piraat Jack Sparrow. Tijdens deze feestavond schenken wij u en uw gasten een welkomstcocktail en geheel de avond dranken in overvloed.

Bij dit themafeest hoort ook een toepasselijk buffet. Wij serveren u en uw gasten tijdens deze feestavond een uitgebreid decoratief Piratenbuffet met diverse warme en koude gerechten.

Uiteraard kan er op dit themafeest een spetterende show niet uitblijven. Laat u meeslepen met deze avond vol show en muziek.
Het themafeest Pirates of the Caribbean is een meeslepende avontuurlijke avond vol spanning en sensatie, ook zeer geschikt als personeelsfeest.

Voorbeeldprogramma:
18.00 uur aankomst met een drankje
18.30 uur start diner
20.00 uur start Pirates feest
23.00 uur einde feestavond

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor een Pirates Feest

SPECIFICATIE


Aantal personen:

Min. 15 personen

Gewenste datum:
Het gehele jaar door

Locaties:
Wij kunnen u wijzen op mooie en leuke locaties

Activiteit:
Thema feestavond; maatwerk

Prijs:
op aanvraag