Hollywood Party

Hollywood Party: “Licht uit en spot aan! Leg de rode loper uit, trek de champagne open en bereid u zich voor op het geflits van vele camera’s. Vandaag staat u in de schijnwerpers!”
 
De feestlocatie wordt in een echte Glitter en Glamour-Wereld veranderd.

Naast stijlvolle versiering in glitter en glamour party stijl en feestartikelen in Hollywood stijl is het natuurlijk super als u in een typisch Hollywood pak met bijbehorende hoge hoed komt. Of als een bekende ster zoals Marylin Monroe. Of als bekende sterrenparen zoals Brad Pitt en Angelina Jolie… Een glitter en glamour Hollywood Feest geeft u een heel brede kledingkeuze.

Na een heerlijk diner gaat het feest pas echt van start met muzikanten die het feest laten losbarsten met swingende muziek.

Na de dansmoves snellen de dames naar het toilet om hun lippen nog snel even bij te stiften en trekken de heren zenuwachtig hun jasjes recht. Het is namelijk tijd voor de Oscar uitreiking. Wie heeft de meest smashing outfit? Wie past er qua looks in de wereld van de rich and the famous? En wie gaat er aan het einde van de avond met de Oscar naar huis?

Voorbeeldprogramma:
18.00 uur aankomst met een drankje
18.30 uur start diner
20.00 uur start Hollywood feest
23.00 uur einde feestavond

Vraag hier uw vrijblijvende offere aan voor een Hollywood Party

SPECIFICATIE


Aantal personen:

Min. 15 personen

Gewenste datum:
Het gehele jaar door

Locaties:
Wij kunnen u wijzen op mooie en leuke locaties

Activitiet:
Thema feestavond; maatwerk

Prijs:
op aanvraag