Zeilen

“Heerlijk genieten van het open water. Even tot rust komen met de wind in je haren. Vergaderen midden op het Markermeer. Bij Flair Events is het allemaal mogelijk!”
 
Zeilen is een heel veelzijdig evenement van Flair Events. Je kunt het voor vele doeleinden gebruiken. Of je nou een Teambuildingdag wilt of een vergaderarrangement. Een bedrijf- of vrijgezellenfeest of een meerdaagse trip. Met zeilen kan het allemaal.

Bij Teambuilding draait het allemaal om samenwerken. Bij deze activiteit zal er actief meegeholpen worden met het zeilen. De zeilen moeten worden gehesen en de juiste koers moet worden gevaren, de bakstagen moeten aangetrokken en de zwaarden omhoog gedraaid.

Op sommige schepen is het ideaal vergaderen. De ongedwongen sfeer zal voor een effectieve besluitvorming zorgen. Zowel zeilend, in de haven of voor anker kan er vergaderd worden. Tijdens het vergaderen kan gezorgd worden voor een hapje en een drankje. Zelfs kan er gezorgd worden voor de nodige audiovisuele middelen.

Gewoon genieten van het zeilen zelf? Dat kan natuurlijk ook. Een tocht varen over het Markermeer is heerlijk. Deze tocht zou je kunnen combineren met een andere activiteit. Er zijn verschillende locaties langs of op het Markermeer waar leuke activiteiten verzorgd kunnen worden. Denk dan bijvoorbeeld aan het forteiland Pampus of aan het Henneland in Monnickendam.

Is een dag zeilen niet genoeg voor jullie groep, dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen voor een  meerdaags arrangement. Zeilen over het IJsselmeer is een optie, maar als je wilt genieten van de wadden is dat een heel goed alternatief.

Voorbeeldprogramma bedrijfsfeest van één dag
11.00 uur   Welkomstwoord en uitleg
11.30 uur   Afvaart en heerlijk zeilen
13.30 uur   Aankomst op Pampus en start van de activiteit
15.00 uur   Verder zeilen onder het genot van een hapje en een drankje
17.00 uur   Voor anker en genieten van een heerlijke Barbecue
19.00 uur   Terugkomst in de haven

Bekijk hier een fotocompilatie van de activiteit Zeilen

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor Zeilen

Specificatie

Aantal personen: 
Afhankelijk van het zeilschip

Gewenste datum:
Het hele jaar door

Locaties: 
Vanuit  Marken, Monnickendam, Hoorn, Volendam of Marken. Langs de Friese kust ook mogelijk

Prijs:
Op aanvraag