Schat van Ko Dak

"Wilt u een zoektocht combineren met een stukje spanning, lol en competitie? Dan gaat Ko Dak graag de strijd met u aan! Deze mysterieuze fotofreak is nog altijd op zoek naar flink wat Japanse Yens die verborgen liggen in een (natuur)gebied. Maar dat bent u ook!"

Op een gedetailleerde kaart staan de schatplaatsen grofweg aangegeven; cryptische omschrijvingen leiden u verder naar het geld. Hoe eerder u er bent, des te groter is het aantal Yens voor uw groepje. Dat is pech voor uw concurrenten! Pas echter op voor Ko Dak! Als hij u betrapt met zijn camera, kost dat geld. Via een vlot door uw groep uitgevoerde ludieke opdracht is hij echter bereid een deel terug te geven...

Dankzij een uitgekiend en slim systeem is deze activiteit geschikt voor zowel sportieve mensen als conditioneel wat minder sterke personen. De "Schat Van Ko Dak" kan gespeeld worden op elke locatie in Nederland. Hierbij gaat onze voorkeur uit naar een recreatiegebied/bosgebied dat bij de groepsleden niet bekend is.

Het verhaal
De Nederlandse, warrige fotofreak Ko Dak heeft de afgelopen jaren in de stad Nagasaki goed werk verricht voor de Japans uitvinder Fu-Ji. Deze eigenaardige man merkte dat Ko steeds meer een concurrent van hem werd en zond hem terug naar Nederland met een aantal cryptisch aangegeven locaties waar hij aanzienlijke bedragen Yens had verstopt voor Ko. De gretige Ko zou op die manier jaren bezig zijn met het zoeken naar de schatten, zodat Fu-Ji voorlopig geen last zou hebben van zijn concurrent! Nog altijd is Ko op zoek naar de verborgen schatten! Hier ligt dus ook uw kans!!

Voorbeeld programma:
14.00 uur  Welkom en uitleg van de activiteit
14.30 uur  De Schat van Ko Dak
17.00 uur  Afronding van de activiteit
17.30 uur  Begin borrelen en diner

Bekijk hier een fotocompilatie van de activiteit Schat van Ko Dak

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor De Schat van Ko Dak

Specificatie

Aantal personen:
Minimaal 12 personen

Gewenste datum:
Het hele jaar door

Locaties:
In bossen, recreatiegebieden en steden te spelen.

Wij kunnen u wijzen op mooie en leuke locaties.

Activiteit:
Inclusief instructeurs en materialen
Exclusief borrel en diner

Prijs:
€ 24,50 pp exclusief 21%  BTW, minimaal 12 betalende deelnemers.