Panna Knock Out™

De opmars van het straatvoetbal is niet te stuiten. Zag je voorheen de jongens alleen in de grote steden goochelen met een bal, tegenwoordig wordt straatvoetbal gespeeld door jongens én meiden op de pleinen in geheel Nederland. Panna Knock Out™ is sinds 2003 toonaangevend in het straatvoetbal.

Van oorsprong met de vele pannatoernooien in de grote steden en het NK Panna KO als jaarlijkse finale. Tegenwoordig als (inter)nationaal aanbieder van een breed scala straatvoetbaltoernooien, Freestyle-shows, clinics en andere urban sporten. In de toekomst met nieuwe trends, zoals een EK Panna en een multimediale aanpak. Maar altijd met kwalitatief hoogstaande producten en respect voor haar partners en spelers.

Toernooien
Flair Events biedt in samenwerking met Panna Knock Out™ pannatoernooien aan in de speltypen ‘1 tegen 1’ en ‘2 tegen 2’. Maar ook voor andere straatvoetbalvarianten als 4 tegen 4 en het nieuw ontwikkelde 4Play bent u bij Flair Events en Panna Knock Out™ aan het juiste adres. Wij zorgen immers voor een uitstekende organisatie, alle benodigde materialen, scheidsrechters, een DJ en een ‘Master of Ceremony’. De winnaars van de pannatoernooien strijden jaarlijks op het NK Panna KO.

NK Panna KO
Het door Panna Knock Out™ aangeboden NK Panna KO is meer dan een strijd om de titel Nederlands Panna Kampioen. In de loop der jaren is het NK Panna uitgegroeid tot een mediageniek urban event op een toplocatie met artiesten als Ali B, Brainpower, Fouradi, PartySquad en de Opposites. Voor de bezoekers zijn er clinics en demo’s in streetbasketball, skaten en streetsoccer. De meer passieve bezoekers onder ons kunnen naar de Beautycorner of de tribunes op om de BN-ers als Najib Amhali en Frank de Boer te bewonderen in Panna with the Stars.

Bekijk hier een fotocompilatie van de activiteit Panna Knock Out

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor Panna Knock Out

Specificatie

Gewenste datum:
Het hele jaar door

Locaties: 
Overal te spelen.

Vraag om onze uitvoeringsregeling voor meer informatie

Activiteit:
Inclusief toernooiorganisatie, materialen, DJ/MC inclusief soundsystem. T-shirt voor de Winnaar en deelname van de winnaar op het NK Panna KO

Exclusief borrel en diner

Prijs:
Panna 1 tegen 1 Vanaf € 1.055,00
Panna 2 tegen 2 Vanaf € 1.275,00
Panna 4play Vanaf € 1.240,00
Streetsoccer 4 tegen 4 Vanaf € 1.115,00
Prijzen zijn exclusief 21 % BTW


Panna KO