Overleven op Zee - Fun

"Voor iedereen die van water houdt, is Overleven op Zee een fantastisch evenement! Of je nou een zeiler, een duiker of een surfer bent, met Overleven op Zee kan je echt je ei kwijt. Er is niets heerlijker om met een groep vrienden of collega’s jezelf vermaken in en op het water." 

Water één van de krachtigste natuurelementen die er is. Een bekende uitspraak is: “De zee geeft en neemt.” Helaas geldt dit ook voor mensenlevens. Met dit ‘serious-fun’ evenement gaan we niet alleen heel veel plezier maken op het water, we zullen tevens een stukje bewustwording creëren over de gevaren van het water. Ondanks dat je jezelf heel gemakkelijk kunt wapenen tegen deze gevaren, loopt het aantal verdrinkingen ieder jaar op. Met de info die je op deze speelse manier tot je krijgt, heb je in elk gesprek de mensen aan je lippen hangen.

Tijdens teambuildingstrainingen is dit het ideale verlengstuk. Met Overleven op Zee is samenwerken  het codewoord! Naast dat er nauw samengewerkt moet worden,  kom je bij de meeste opdrachten in elkaars safe zone. Dit zijn mensen op de werkvloer niet gewend, waardoor er veel intiemer met elkaar omgegaan dient te worden dan normaal het geval is. Dit wordt als heel erg spannend ervaren en dit zal men ook van elkaar moeten toelaten. Dit zal met los laten en elkaar vertrouwen te maken hebben.

Het programma
In het programma, dat van tijdsduur kan verschillen, nemen we kort de oefeningen theoretisch door waarna we de pakken aantrekken en het water in gaan. We voeren eerst de individuele oefeningen uit en al snel komen we tot groepstechnieken waarbij teambuilding hoog in het vaandel staat. Oefeningen kunnen niet worden uitgevoerd als er niet wordt samengewerkt.

We maken gebruik van originele reddingsvlotten die moeten worden gebruikt als schuilplaats tegen kou en weersomstandigheden.

Voorbeeldprogramma
14.30 uur  Aankomst
15.00 uur  Welkomstwoord en briefing
15.30 uur  Start praktijk overleven op zee
17.30 uur  Einde praktijk
18.00 uur  Start borrelen en diner

Bekijk hier een fotocompilatie van de activiteit Overleven op Zee

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor Overleven op Zee

Specificatie

Aantal personen:
Van 6 tot en met 24 personen

Gewenste datum:
Het hele jaar door

Locaties
Overal waar water en een omkleedruimte is

Wij kunnen u wijzen op mooie en leuke locaties.

Activiteit:
Inclusief instructeurs en materialen
Exclusief borrel en diner

Prijs:
Vanaf € 399,00 per groep van 12 personen, exclusief 21% BTW

Exclusief:
huur droogpak (€ 12,50 per pak)