Mevrouw Tuso (GPS-spel)

"Madamadura Tuso, het 90 jarig medium uit Hollysloot heeft nog één wens: Park Holland, een plaats waar standbeelden moeten komen. Standbeelden van bekende Nederlanders."

We gaan 70 jaar terug, het is het jaar 2000. Madamadura organiseert een spirituele bijeenkomst voor bekende Nederlanders. Een indrukwekkende dag, waarbij de vips zich beter dan ooit voelden. Zij hadden destijds een vraag aan Madamadura. Mogen wij hier ooit terugkeren?

Nu, in 2070, is Madamadura Tuso moe. Maar haar wens om de bekende Nederlanders te vereeuwigen staat nog. Zij heeft uw hulp daarbij nodig. Zullen de bekende Nederlanders hun stem uit het hiernamaals laten horen?

De activiteit
Mevrouw Tuso is zowel een uitdagende als vermakelijke activiteit. Bent u een speurder, een puzzelaar, creatief en fotogeniek? Dan is mevrouw Tuso iets voor u!!!!

Met de GPS zoekt u zoveel mogelijk waypoints. Bij elke waypoint dient u een cryptische omschrijving in dichtvorm op te lossen. De oplossing stelt een bekende Nederlander voor. Eenmaal geraden, beelden u en uw teamgenoten de bekende Nederlander uit. De uitbeelding wordt op foto vastgelegd en na afloop middels een slide show getoond.

Voorbeeld programma van GPS tocht:
14.00 uur Welkomstwoord en uitleg Mevrouw Tuso
14.30 uur De GPS tocht
17.00 uur Het bekijken van de foto’s en afronding
17.30 uur Start borrelen en diner

Bekijk hier een fotocompilatie van de activiteit Mevrouw Tuso (GPS-spel)

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor Mevrouw Tuso (GPS-spel)

Specificatie

Aantal personen:
Minimaal 8 personen

Gewenste datum:
Het hele jaar door

Locaties:
In bossen, recreatiegebieden en steden te spelen.

Wij kunnen u wijzen op mooie en leuke locaties.

Activiteit:
Inclusief instructeurs en materialen en CD-rom
Exclusief borrel en diner

Prijs:
€ 29,50 pp exclusief 21% BTW, minimaal 12 betalende deelnemers