Jeems Bont

“Kruip in de huid van de regisseur, cameraman en acteur en maak je eigen Jeems Bont film. Snelle auto’s, actie en mooie vrouwen. Alles komt aan bod in deze film!”

Bij dit fantastische evenement gaat elk team een mini James Bond film maken. Ieder team krijgt hetzelfde Jeems Bont-draaiboek mee. Toch staat iedereen vrij om zijn eigen draai aan de film te geven. Op deze manier zullen er totaal verschillende Jeems Bontfilms te zien zijn. We zijn ongeveer 3½ uur bezig met de activiteit, dit is inclusief uitleg en het bekijken van de filmpjes. Wij vragen aan de deelnemers om in extravagante kleding te verschijnen. Als de activiteit geen geheim is, vragen wij of ze in James Bond style willen komen.

Het Web van Papua
Uit een zwaar beveiligd laboratorium in Rijswijk is een geheim kweekprogramma voor vogelspinnen gestolen. De informatie stond op de harde schijf van een laptop en het meest essentiële van de inhoud is, dat vogelspinnen zich via het nieuwe proces zeer rap kunnen vermenigvuldigen. Onderzoekster Jane van het lab is op onderzoek uitgestuurd; niemand mag lucht krijgen van deze diefstal met mogelijk zeer ernstige gevolgen.

Volgens de laatste berichten van Jane is het programma in handen van Kop Kun Krab, een duistere, gevaarlijke man die afkomstig is van het eiland Papua - Nieuw Guinea.

Voorbeeld programma:
14.00 uur Welkomstwoord en uitleg van de activiteit Jeems Bont
14.30 uur Het maken van de Jeems Bont films
17.00 uur Het bekijken van de Jeems Bont films en afronding
17.30 uur Start borrelen en diner

Bekijk hier een fotocompilatie van de activiteit Jeems Bont

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor Jeems Bont

Specificatie

Aantal personen:
Minimaal 8 personen

Gewenste datum:
Het hele jaar door

Locaties:
In bossen, recreatiegebieden en steden te spelen.

Wij kunnen u wijzen op mooie en leuke locaties.

Activiteit:
Inclusief instructeurs, materialen en DVD
Exclusief borrel en diner

Prijs:
€ 29,50 pp exclusief 21% BTW, minimaal 12 betalende deelnemers.