Autorally Puzzeltocht

"Ontdek de Bloembollenstreek in Zuid Holland op een heel speciale manier door middel van de autorally puzzeltocht! Kennis, samenwerken, zoeken en snelheid zijn keywords in deze fantastische rally. Lachen, gieren en brullen tijdens deze tocht, totdat je pijn in je buik krijgt is eerder normaal dan uitzondering."

Tijdens deze autorally zullen jullie één van de mooiste plekken van Nederland ontdekken. Deze rit gaat namelijk door het Bloembollengebied. De streek wordt gekenmerkt door brede zandruggen (overblijfsel van tussen 1650 en 1955 ten behoeve van de zandwinning voor de stedenbouw afgegraven duinen), geestgronden met bollenvelden, afgewisseld door stroken weiland en afgeschermd van de Noordzee door uitgestrekte duinen. Gedurende de bloei van de bloembollen is deze streek één van de meest kleurrijke ter wereld. Na de krokussen begint eind maart een overweldigende bloei van tulpen, narcissen en hyacinten die tot in mei doorloopt. In de nazomer zorgen gladiolen, dahlia's, anjers en asters voor een tweede attractie. De grensplaatsen van de Bollenstreek zijn Voorhout, Sassenheim, Lisse, Hillegom, Bennebroek en zuidelijk Heemstede. De Duinstreek loopt bij Noordwijk en Noordwijkerhout en reikt noordelijk tot in Vogelenzang.

In groepen van 4 stap je in je eigen auto en krijg je een puzzelformulier mee. Op dit formulier staan kennis vragen over het gebied waarin u zich bevindt. Maar let op, want het gebruik van internet is niet toegestaan. Het gaat om de kennis en om aanwijzingen die je tegenkomt tijdens de rit. Hiernaast zullen er ook opdrachten op het formulier staan, die uitgevoerd moeten worden. Als laatste zullen er zoekopdrachten op staan. Op het moment dat er een opdracht gevonden is, zal deze op de foto gezet moeten worden. Zo kunnen wij controleren of jullie er ook daadwerkelijk geweest zijn.

Daarnaast gaat het natuurlijk ook om de snelheid. Wie als eerste terug is met de meest antwoorden goed en de opdrachten volbracht is natuurlijk de winnaar. Maar kijk uit! In het bollengebied staan vele flitspalen en de boetes zijn toch echt voor jezelf. Daarnaast krijg je natuurlijk punten aftrek als je te vroeg binnen bent! 

Halverwege de tocht zal er een koek en zopie staan, waar iedereen zijn puzzelformulier zal moeten inleveren en een nieuw opdrachtformulier zal krijgen. Tevens krijgt iedereen hier een drankje en een candybar. Aan het einde van deze Autorally zullen er ludieke prijzen worden uitgereikt aan het winnende team!

Voorbeeldprogramma:
12.30 uur Aankomst en Instructie
13.00 uur Start activiteit
17.00 uur Einde activiteit
17.30 uur Start borrel en diner

Bekijk hier een fotocompilatie van de activiteit de Autorally Puzzeltocht 

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor de Autorally Puzzeltocht

Specificatie

Aantal personen:
Minimaal 4 personen

Gewenste datum:
Het gehele jaar door

Locaties:
Meerdere locaties in het zuiderlijke bollengebied.
Onze voorkeur gaat uit naar Papa's Beachhouse in Hoofddorp 

Activiteit:
Inclusief instructeurs; de activiteit wordt aangeboden exclusief auto's.

Prijs:
Vanaf € 19,50 exclusief 21% BTW.
Minimaal 10 betalende deelnemers.