Partners

Flair Events heeft met meerdere bedrijven een hele goede band en werkt graag samen met deze bedrijven. In de rubriek Partners kunt u zien met welke partners wij graag samen werken.

't Stormt 
’t Stormt is een gepassioneerd persoonlijk bedrijf met bijna 20 jaar ervaring in de evenementenbranche. 't Stormt organiseert creatieve, sportieve, spannende en grappige activiteiten voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, vrijgezellenfeesten of familiedagen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen een onvergetelijke dag beleeft en houden daarom graag rekening met ieders wensen. Kijk voor meer informatie op de site van 't Stormt.

Water-Works
Sinds de oprichting in 2004 houdt Water-Works houdt zich bezig met o.a. PADI duikopleidingen, workshops op maritiem gebied en freelance activiteiten voor diverse opdrachtgevers. Kijk voor meer informatie op de site van Water-Works

Zeilpunt
Zeilpunt is een vloot van vijf tjalken: Pallieter, Pelikaan, Antonia Maria, Mallejan en d’Eersteling.De vloot onderscheidt zich door net die extraatjes te bieden die uw vakantie zo geslaagd maken. Kijk voor meer informatie op de site van Zeilpunt.

DJ Peter
DJ Peter ontwikkelde zijn liefde voor platen draaien al heel vroeg. Rond zijn twaalfde jaar kocht hij zijn eerste single, daarna twee draaitafels en een mengpaneeltje en daarmee was radiopiraat Madeira geboren. Al snel daarna draaide hij met op schoolfeesten, bruiloften, buurtbarbecues, verjaardagen en noem maar op. Hij past zijn repertoire altijd aan de sfeer en omstandigheden van het feest aan.Of het nu om een 70’s party, een Caribische avond of een “Top-100-allertijden-feest” betreft; DJ Peter verzorgt op een professionele wijze de muzikale invulling.

Tapas Ricas
Tapas Ricas verzorgt originele Spaanse tapas voor elke gelegenheid. Met onze smaakvolle tapas kunt u kennis maken met het goede van Spanje. De heerlijke tapas en de Spaanse sfeer zullen zorgen voor een onvergetelijk feest waar men nog lang over na zal praten. Kijk voor meer informatie op de site van Tapas Ricas.

DSL Catering
Culinair genieten bij u thuis, op het werk of op een andere locatie, dat is waar DSL catering voor staat! Wij bieden topkwaliteit tegen een scherpe prijs en werken uitsluitend met verse producten. DSL Catering maken uw bruiloft, vriendendag, jubileum, personeelsfeest, verjaardag of een andere reden voor een culinair hoogtepunt graag tot een succes! Maar ook een vergadering, een klantbezoek, teambuilding etc. fleuren we graag op. Kijk voor meer informatie op de site van DSL Catering.

Wellness 4 Every-Body
Wellness 4 Every-Body is voor iedereen. Wellness bij ons staat voor puur genieten en ontspannen. Iedereen heeft behoefte aan rust en ontspanning op z’n tijd en die ruimte vindt je bij ons. Het ruime aanbod staat garant voor plezier, ontspanning en gezelligheid. Kijk voor meer informatie op de site van Wellness 4 Every-Body.


Panna Knock Out

Panna is een razendsnelle vorm van straatvoetbal waarbij het poorten van je tegenstander het ultieme doel is. Maar Panna Knock Out is meer dan scoren door ‘poorten’ alleen. Het bevordert sociale cohesie, actieve levensstijl, persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke participatie. Scoren in alle opzichten dus. Kijk voor meer informatie op de site van Panna Knock Out.

Stefan's Music 
Muziek maken doet hij al zijn hele leven, voornamelijk gitaar en piano maar ook andere instrumenten worden bespeelt alsof het dagelijkse kost is.Muziek is volgens Stefan puur emotie en dat is ook hetgeen wat hij over wil brengen op de mensen. Het maakt hem niet uit of hij in een boerenschuur staat of op een luxe landgoed. Het doel is hetzelfde, mensen blij maken met zijn muziek. Kijk voor meer informatie op de site van Stefan's Music.

Efence
Efence verzorgt leuke en leerzame workshops schermen, geschikt voor vele gelegenheden zoals een bedrijfsuitje of teamdag. Plezier, veiligheid en een professionele verzorging staan centaal tijdens uw kennismaking met deze eeuwenoude sport. Kijk voor meer informatie op de site van Efence.